Teknik

Staffanstorps Energi är inget vanligt elnätsbolag – om vi får säga det själva. Många av oss som arbetar här har ett väldigt stort intresse för teknik och teknisk utveckling och det resulterar i att vi ständigt arbetar med att ta fram nya innovationer som förbättrar vårt arbete – något som inte bara gör att vi skapar en säkrare arbetsmiljö för våra installatörer och elektriker, utan också gör att du som kund får hög leveranssäkerhet och bästa möjliga service. Dessutom till de lägsta nätavgifterna.

Effektiva lösningar som sparar pengar och personal

När det gäller nytänkande är vi exempelvis kända för vår kompaktstation. Eftersom den inte har några rörliga delar inom högspänning kan vi maximera leveranssäkerheten och samtidigt minska underhållet. Alla delar är dessutom inkapslade, vilket gör det till en ovanligt användarvänlig nätstation att arbeta med.

Smarta uppfinningar för kabel och drift

När vi testar högspänningskablars hållbarhet har vi ett speciellt tillvägagångssätt. Med tryckluft får vi ett snabbt svar på tillståndet för kablar i rör, vilket är den metod vi använder oss av. En annan förbättring är att vi har tagit fram ett portabelt återfasningsuttag till våra nätstationer. Det gör att vi enkelt kan koppla tillbaka strömmen till konsumenter utan avbrott när ett reservelverk använts.

På följande sidor kan du läsa mer ingående texter om olika tekniker som vi använder oss av. Trevlig läsning!

Aktuellt

Uppdatering Covid-19 (Corona)

Med anledning av Covid-19 (Corona) har vi valt att hålla Kometen stängd för besök tillsvidare. Behöver du komma i kontakt med oss hänvisar vi till e-post eller telefon.

Abonnemangskontrakt

Anmälan för ägarbyte görs nu på vår hemsida på fliken Kundtjänst. Vid inflytt, välj Abonnemangskontrakt och vid utflytt, välj Uppsägning Abonnemangskontrakt.