Ansluta el

Ska du flytta in i ett nytt hus där det inte finns el indragen? Eller ska du kanske bygga ett hus och behöver en tillfällig anslutning under byggtiden? Eller ska sätta upp ett tivoli i Balders hage? Vi ser till att du får el där du behöver det. Det du behöver göra är att kontakta oss för att få prisuppgift för att ansluta din fastighet till elnätet. I god tid innan önskat anslutningsdatum behöver du också ta kontakt med en behörig elinstallatör.

För att beställa en elanslutning kontaktar du en behörig elektriker. Det är sedan denne person som kommer att ha ansvaret för hela elinstallationen. Som kund kommer du att betala en anslutningsavgift som är en schabloniserad avgift enligt lag – det vill säga en uträknad medelkostnad som abonnemanget kostnadsmässigt belastar vårt nät.

Aktuellt

Just nu – Tekniska problem

Vi har just nu tekniska problem med våra e-postadresser. Vi kan varken ta emot eller skicka e-post med våra funktionsbrevlådor (ex. staffanstorps.energi@staffanstorpsenergi.se). Vår IT-avdelning jobbar för fullt med att åtgärda problemet, men vi har tyvärr ingen...

Abonnemangskontrakt

Anmälan för ägarbyte görs nu på vår hemsida på fliken Kundtjänst. Vid inflytt, välj Abonnemangskontrakt och vid utflytt, välj Uppsägning Abonnemangskontrakt.